WELKOM

Wat kan je?
Ring-Ring® waardeert jouw fietsgebruik en biedt werkgevers, steden, winkels|ondernemers en zorgverzekeraars een eenvoudig platform om fietskilometers (Fkm’s) te waarderen.

Toegang tot locatiegegevens (ALTIJD) voor het automatisch herkennen van fietsritten
Ring-Ring® meet je primair je fietsritten en desgewenst je loopritten (Stap-Stap) geheel automatisch. Deze sensing-functie werkt uitsluitend als je de locatiegegevens ALTIJD aan hebt staan op de achtergrond. Je ziet dan je fietskilometers terug, begin- en eindtijd en gereden route. Je kunt het meten makkelijk uitzetten in de app zelf (rechtsboven sensingknop) bv als je in de trein, auto of vliegtuig stapt. Niet vergeten weer aan te zetten als je gaat fietsen.
Ring-Ring® gebruikt locatie op de achtergrond om, ook wanneer je je buiten de app bevindt, ritten te kunnen meten op het moment dat je begint of stopt met verplaatsen.
Ring-Ring® heeft ook toegang nodig tot de fysieke activiteit, om te kunnen vaststellen dat je met de fiets bewoog. Geef Ring-Ring® hiervoor toegang tot Fysieke activiteit.

Wat krijg je?
Ring-Ring® herkent je fietskilometers automatisch (na correcte aanmelding en gps|wifi aan).
Deze Fkm’s kan je per 100 al inwisselen bij aangesloten winkels |ondernemers.
In enkele steden geeft de gemeente aan je Fkm’s een waarde voor lokale initiatieven. Werkgevers en zorgverzekeraars kunnen ook meedoen.

Visie, missie en passie Ring-Ring®
Ring-Ring® is een bottom-up initiatief (“verbeter de wereld, begin een bedrijf”) met als missie Nederland in 10 jaar tijd het gezondste en schoonste land dankzij onze fietsers en fietsinfrastructuur. En dankzij onze innovatiekracht en sectoroverschrijdende samenwerking.
Fietsers zijn goed voor gezondheid, klimaat, publieke ruimte, economie en mobiliteitsvrijheid.
Onze eigen keus maakt het verschil en dat kunnen we zo eenvoudig laten zien! En inspireren samen andere steden in de wereld.

Deelnemers blijven juridisch eigenaar van hun eigen data en kunnen ritgegevens (anoniem) schenken aan beleid en onderzoek voor veiligere en betere routes.

Veel plezier en alle feedback is van harte welkom.

ik + ik + ik = WIJ